16Ara
GASTRONOMİ SOHBETLERİ 5: MUTFAK AKIMLARI VE TRENDLERİ

GASTRONOMİ SOHBETLERİ 5: MUTFAK AKIMLARI VE TRENDLERİ

Link: https://meet.google.com/bod-wukj-eis

Devamı
14Ara
GASTRONOMİ SOHBETLERİ 7: AVOKADO VE ÇEŞİTLERİ

GASTRONOMİ SOHBETLERİ 7: AVOKADO VE ÇEŞİTLERİ

14.12.2021 Salı günü saat 13.00’ da Alanya HEP Üniversitesi Öğr. Gör. Şebnem KÖSEOĞLU Salonu. Koordinatör: Selma Lubabe Erdoğan

Devamı
13Ara
GASTRONOMİ SOHBETLERİ 6: GARAGE OF CHEFS

GASTRONOMİ SOHBETLERİ 6: GARAGE OF CHEFS

Konuk: Garage of Chefs ekibi Tarih: 13.12.2021 Pazartesi Saat: 14.00 Yer: Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu Salonu Moderatör: Öğr. Gör. Erman BAŞ

Devamı
10Ara
ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ OLARAK YENİ YIL PAZARINDAYIZ!

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ OLARAK YENİ YIL PAZARINDAYIZ!

Alanya HEP Üniversitesi olarak Yeni Yıl Pazarındayız. Standımıza sizleri de bekliyoruz.  11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası

Devamı
06Ara
ATÖLYE ETKİNLİKLERİ-3: YAŞ PASTA YAPIMI

ATÖLYE ETKİNLİKLERİ-3: YAŞ PASTA YAPIMI

Koordinatör: S. Lubabe Erdoğan Konuk: Yusuf Sert / Efes Çikolata Demo Şef

Devamı
06Ara
TEKNİK SAHA GEZİLERİ-1

TEKNİK SAHA GEZİLERİ-1

Tarladan mutfağa mottosu ile başarılı bir kadın girişimci olan Feride Akçocuğun oğlu Serhan Akçocuk ile hayata geçirdiği Feride'nin Bahçesi, özenle üretikleri Tropical ürünleri öğrencilerimizle tanıyoruz.

Devamı
06Ara
GASTRONOMİ SOHBETLERİ 5: AKDENİZ BESLENMESİ

GASTRONOMİ SOHBETLERİ 5: AKDENİZ BESLENMESİ

Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ’ün Akdeniz Beslenmesi hakkında vereceği webinar herkese açıktır. Link: https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-nvd-y94-1md Tarih: 10 Aralık 2021 Cuma ...

Devamı
03Ara
HEP MUTFAKTA MODERN TÜRK MUTFAĞI YARIŞMASI

HEP MUTFAKTA MODERN TÜRK MUTFAĞI YARIŞMASI

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi. Jüri koltuğuna oturan Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçı...

Devamı
30Kas
SANAT VE TASARIM PENCERESİNDEN GASTRONOMİ - GASTRONOMİ SOHBETLERİ 4

SANAT VE TASARIM PENCERESİNDEN GASTRONOMİ - GASTRONOMİ SOHBETLERİ 4

Gastronomi Sohbetleri 4 Konuşmacı: İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğr.Gör. Sezin Eker Bozoğlu Konu: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi Tarih ve saat: 2 Aralık 2021 10:00 Koordinatör: Öğr.Gör. İlkay Elmacı

Devamı
27Kas
ANTALYA EXPO FUAR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN GASTROANTALYA 2021'DEYDİK.

ANTALYA EXPO FUAR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN GASTROANTALYA 2021'DEYDİK.

Antalya EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2021’de, biz de Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte yerimizi aldık. Koordinatör; Öğr. Gör. Erman BAŞ

Devamı
25Kas
Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı- Gastronomi Sohbetleri 3

Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı- Gastronomi Sohbetleri 3

Gastronomi Sohbetleri- 3 Konuk: Excutive Chef ve Yemek Stilisti Ömer Özcan Konu: Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Tarih: 29.11.2021 Pazartesi Saat:13:00-14:30 Webinar Linki: http://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-qyu-yjw-21t Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN

Devamı
24Kas
GASTRONOMİ SOHBETLERİ SERİSİ KAPSAMINDA POURİA EBRAHIMI TARAFINDAN, 24 KASIM SAAT 09:30'DA MOR SALON'DA KAHVE SEMİNERİ VERİLECEKTİR.

GASTRONOMİ SOHBETLERİ SERİSİ KAPSAMINDA POURİA EBRAHIMI TARAFINDAN, 24 KASIM SAAT 09:30'DA MOR SALON'DA KAHVE SEMİNERİ VERİLECEKTİR.

Gastronomi Sohbetleri-2 Konuk: Pouria Ebrahimi Tarih: 24.11.2021 Saat: 09.30 Yer: Mor salon

Devamı
12Kas
ATÖLYE ETKİNLİKLERİ 2: DENİZ MAHSÜLLERİNİN PİŞİRİLİŞİ VE SERVİSİ

ATÖLYE ETKİNLİKLERİ 2: DENİZ MAHSÜLLERİNİN PİŞİRİLİŞİ VE SERVİSİ

Katılım Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf öğrencileri ile sınırlıdır. Koordinatör: Selma Lubabe ERDOĞAN

Devamı
01Kas
Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Fuarı gezen öğrencilerin yararlı bilgiler aldığını aktaran Öğr. Gör. Çoban; “Bu yıl 11.’si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nı Türkiye’nin 81 İlinden gelen; çeşitli katılımcıların sergilediği yöresel ürünleri ve lezzetleri görmek, tatmak ve ...

Devamı
21Eki
ÇİKOLATA YAPIMI - ATÖLYE ETKİNLİKLERİ-1

ÇİKOLATA YAPIMI - ATÖLYE ETKİNLİKLERİ-1

Atölye Etkinlikleri-1 Konuk Şef: Duygu KAYA Koordinatör: Öğr. Gör. Selma Lubabe ERDOĞAN Gas403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında çikolata eğitimi gerçekleşecektir. Gastronomi 4. sınıf ve Aşçılık 1. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla sınırlıdır. Üniforma ile katılım zorunlu...

Devamı
16Eki
Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali'ne katılım gösterdik

Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali'ne katılım gösterdik

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar. Yarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele &ou...

Devamı
14Eki
11. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı

11. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı

ANFAŞ Antalya Expo Center'da düzenlenen organizasyona Aşçılık ve Gastronomi öğrencilerimizle katılım gerçekleştirdik.

Devamı

Site Haritası