Link: https://meet.google.com/bod-wukj-eis
Devamı14.12.2021 Salı günü saat 13.00’ da Alanya HEP Üniversitesi Öğr. Gör. Şebnem KÖSEOĞLU Salonu. Koordinatör: Selma Lubabe Erdoğan
DevamıKonuk: Garage of Chefs ekibi Tarih: 13.12.2021 Pazartesi Saat: 14.00 Yer: Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu Salonu Moderatör: Öğr. Gör. Erman BAŞ
DevamıAlanya HEP Üniversitesi olarak Yeni Yıl Pazarındayız. Standımıza sizleri de bekliyoruz. 11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası
DevamıKoordinatör: S. Lubabe Erdoğan Konuk: Yusuf Sert / Efes Çikolata Demo Şef
DevamıTarladan mutfağa mottosu ile başarılı bir kadın girişimci olan Feride Akçocuğun oğlu Serhan Akçocuk ile hayata geçirdiği Feride'nin Bahçesi, özenle üretikleri Tropical ürünleri öğrencilerimizle tanıyoruz.
DevamıGastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ’ün Akdeniz Beslenmesi hakkında vereceği webinar herkese açıktır. Link: https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-nvd-y94-1md Tarih: 10 Aralık 2021 Cuma ...
Devamı18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi. Jüri koltuğuna oturan Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçı...
DevamıGastronomi Sohbetleri 4 Konuşmacı: İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğr.Gör. Sezin Eker Bozoğlu Konu: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi Tarih ve saat: 2 Aralık 2021 10:00 Koordinatör: Öğr.Gör. İlkay Elmacı
DevamıAntalya EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2021’de, biz de Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte yerimizi aldık. Koordinatör; Öğr. Gör. Erman BAŞ
DevamıGastronomi Sohbetleri- 3 Konuk: Excutive Chef ve Yemek Stilisti Ömer Özcan Konu: Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Tarih: 29.11.2021 Pazartesi Saat:13:00-14:30 Webinar Linki: http://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-qyu-yjw-21t Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN
DevamıGastronomi Sohbetleri-2 Konuk: Pouria Ebrahimi Tarih: 24.11.2021 Saat: 09.30 Yer: Mor salon
DevamıKatılım Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf öğrencileri ile sınırlıdır. Koordinatör: Selma Lubabe ERDOĞAN
DevamıFuarı gezen öğrencilerin yararlı bilgiler aldığını aktaran Öğr. Gör. Çoban; “Bu yıl 11.’si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nı Türkiye’nin 81 İlinden gelen; çeşitli katılımcıların sergilediği yöresel ürünleri ve lezzetleri görmek, tatmak ve ...
DevamıAtölye Etkinlikleri-1 Konuk Şef: Duygu KAYA Koordinatör: Öğr. Gör. Selma Lubabe ERDOĞAN Gas403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında çikolata eğitimi gerçekleşecektir. Gastronomi 4. sınıf ve Aşçılık 1. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla sınırlıdır. Üniforma ile katılım zorunlu...
DevamıGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar. Yarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele &ou...
DevamıANFAŞ Antalya Expo Center'da düzenlenen organizasyona Aşçılık ve Gastronomi öğrencilerimizle katılım gerçekleştirdik.
Devamı